Kako naručiti proizvode?

U Conradu proizvode naručujete bez ikakvog rizika. Proizvode slobodno pogledajte i isprobajte u miru kod kuće. Ako Vam ne odgovaraju, možete ih u roku od 14 dana od trenutka preuzimanja jednostavno vratiti nazad.

 

Proizvodi se mogu naručiti na slijedeće načine:
1. e-mailom na: narudzbe@conrad.hr
2. putem Internet trgovine: www.conrad.hr

 

Naručivanje putem Internet trgovine

 • Narudžba na čekanju:
  Nakon uspješnog slanja narudžbe e-mailom primit ćete obavijest, da je narudžba prihvaćena za obradu. Narudžbu možete otkazati u roku od jednog sata i to tako da pošaljete e-mail na adresu narudzbe@conrad.hr s predmetom "Odustajanje od narudžbe", gdje ćete priložiti našu obavijest o uspješno izvršenoj narudžbi.

 

 • Narudžba dostavljena:
  Ukoliko se narudžba ne povuče u roku od jednog sata, ući će u daljnju obradu u Conradovom logističkom centru u Njemačkoj. Provjerit ćemo jesu li dostupni svi podaci o kupcu i naručenim proizvodima. U slučaju da informacije nedostaju, kontaktirat ćemo vas putem e-maila ili telefona koji je naveden u kontaktima. Polovična narudžba dobiti će status dostavljene narudžbe i time je ugovor o kupnji naručenih proizvoda između kupca i prodavača sklopljen.
   
 • Raspoloživost proizvoda:
  Da li je proizvod raspoloživ u Conradovom logističkom centru u Njemačkoj i kada je na rasporedu slijedeća dostava prikazano je na stranicama web trgovine. Proizvod može imati slijedeće statuse: zeleno svjetlo na semaforu - proizvod je raspoloživ, žuto svjetlo na semaforu - pokraj će biti objavljen datum slijedeće očekivane dostave iz Njemačke i crveno svjetlo na semaforu - proizvoda više nema u web trgovini, rasprodan je.
   
 • Potvrda narudžbe:
  Narudžba će biti isporučena u Conradov logistički centar u Njemačkoj. Svi proizvodi, koji su na skladištu u fazi obrade narudžbe i pripremi paketa, bit će dostavljeni najkasnije u roku od deset dana. U slučaju da proizvode ne primite u tom roku,  pošaljite nam upit na narudzbe@conrad.hr kako bismo provjerili zašto nije došlo do isporuke proizvoda.
   
 • Korištenje kupona:
  Ako ste kao lojalan kupac primili e-kupon, za korištenje popusta potrebno je unijeti kod kupona u za to predviđeno polje, u e-košarici. U akcijama s više promotivnih kupona s popustom, kod plaćanja može se koristiti samo jedan kupon.
   

Provedba ili odbacivanje ugovora

Primljena narudžba se smatra nepovratnom. Aktivnosti neophodne za izvršenje ugovora početi će u najkraćem roku. U slučaju da se utvrdi da gore navedeni uvjeti ne mogu biti ispunjeni, Conrad ima pravo odbiti izvršenje ugovora.