Kako mogu platiti na conrad.hr?

Naručene proizvode možete platiti na slijedeće načine:
 

  • Pouzećem proizvode plaćate gotovinom pri preuzimanju kod dostavljača. Ako je vaša narudžba veća od 500,00 EUR (= 3.767,25 kn) molimo odaberite plaćanje karticom ili plaćanje po predračunu.
  • Po predračunu, koji Vam šaljemo e-mailom ili faxom predračun vrijedi tri dana i nakon tog roka se izbriše iz sustava. Pri plaćanju predračuna obavezno trebate navesti poziv na broj kako bi se lakše uplata povezala s kupcem.
  • Kreditnim karticama Mastercard in Visa
     

Davatelj ispostavlja kupcu račun na trajnom mediju sa razvrstanim troškovima, uputama kako odustati od kupnje i kako vratiti proizvod, ako je to potrebno i moguće. Kupoprodajni ugovor je pohranjen u elektroničkom obliku na poslužitelju davatelja i kupcu je dostupan u bilo koje vrijeme na njegovom profilu. Za pravne osobe je rok plaćanja definiran prema prethodnom dogovoru. Prilikom prve narudžbe potrebno je plaćanje unaprijed ili osiguranje plaćanja. Također zadržavamo pravo isporuke uz plaćanje unaprijed.

Za nepravodobno izvršene obveze zaračunavamo zatezne kamate. U slučaju nepravovremenog plaćanja, u troškove biti će uračunati trošak slanja opomene.